Патрик Амбасу е доставчик в столицата на Кения - Найроби. Отскоро

...
Патрик Амбасу е доставчик в столицата на Кения - Найроби. Отскоро
Коментари Харесай

Електрически колела сменят мотопедите в Кения

Патрик Амбасу е снабдител в столицата на Кения - Найроби. Отскоро бащата на 8 деца е сменил мотопеда си с електрическо колело. Пред Voice of America  той споделя, че придобивката е нараснала доста приходите му, а към този момент не се постанова да заделя и за гориво.

Доставките с мотопеди са обичайно употребявани в африканската страна. През предходната година германско-кенийска компания стартира продажби на електрическите колела в Кения, Уганда и Руанда , като задачата е те да станат все по-предпочитани. Цената им е сред 580 и 740 $. Освен обезпечаване на по-евтина опция, упоритостта пред компанията е да бъдат понижени излъчванията на нездравословните газове. Колелата се създават в Кения и могат да развиват до 32 км/ч. След първите 800 км минават механически обзор за неизправности.

Плановете са след време регулярно да се употребяват 1 млн. електрически велосипеда на компанията, което би разрешило разкриването на към 200 000 работни места. И до момента в който в Африка към този момент регистрират изгодите от велосипедите, провокациите пред инфраструктурата там остават, разяснява Voice of America .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР